Брой мнения : 381 Age : 34 Registration date : 18.02.2008
Заглавие: Lee Ryan :) Пет Фев 22, 2008 6:04 am
rOnEtO_lOvE_bLuE 1
Брой мнения : 43 Age : 31 Registration date : 18.02.2008
Заглавие: Re: Lee Ryan :) Пет Фев 22, 2008 6:45 am
Страхотно клипче,а коя е песничката?
blue_girl_fan admin
Брой мнения : 419 Age : 31 Location : Пловдив Job/hobbies : Blue Registration date : 26.02.2008
Заглавие: Re: Lee Ryan :) Чет Фев 28, 2008 10:48 am
Песента би трябвало да се казва Hey amigo,но не знам кой я изпълнява
just daydreamer 1
Брой мнения : 37 Age : 33 Registration date : 02.03.2008
Заглавие: Моето признание! Пон Мар 24, 2008 7:35 pm
“ И трудно ми е да долавям шепота отвад, но ето , че очи затварям за последен път... обещавам си единствено – не ще те аз забравя и след себе си за теб следа от вечна обич ще оставя” посвещение:Just DaYdReAmEr
Ще те чакам да доидеш един ден, дори да знам, че ще мине целият ми живот в това напразно очакване,ще продължа да вярвам! Светът без теб е непотребен! Затова не се срамувам да заявя , че още вярвам в мечтите си колкото и неусаществими да са те в деивствителност!
“Блян” Не ме оставяй никога сама, Не си отивай щом се съмне, Не ме обричай в този свят на самота, Не ми обръщай гръб щом дойде време да си тръгнеш... Не дръзвам да престана да мечтая, Да можеше,да знаеш как боли, Аз вярвам ,че до мен те има, Дори да си изваян само от лъжи... В очите ти съзрях звездите, Видях една изгубена мечта И спряха да текът сълзите, От спомена дълбок ,че съм сама... И времето погубено забравих, Обвих сърцето си в искри, Заживях с надеждата си да те срещна, За да усмислиш тъжните ми дни... Ти всичко си за мен в този свят на болка и страдание И ще се боря даже в битката си да умра, За да сбъдна своето единствено желание- Ръце към тебе да протегна,прегръщайки те да ти кажа аз: “Благодаря”!
“На Lee Ryan”
От сънища красиви понякога боли, Особенно когато знам ,че просто сън си ти И всеки път щом вярвам ,че не си измама Болката във мен става по-голма. Дали ще видя някой ден очите, В които живи са мечтите... И дали ще стисна твойта длан, За да открия в теб аз сбъднат блян? Какъв ли си?Сърцето мое лъже Но знам едно-спасение си ти за мен, Светлина си в тъмен ъгъл, Огън си в света студен. Поспри за миг ,загледай се в звездите И капки ситен дъжд за теб са ми сълзите, Почувствай колко наранена , Но пожярвах в теб и пак успях. А може би аз искам много Но сигурна съм-сйн ще си останеш ти, От повея на топъл вятър – спомен, Възкръснала надежда ,обречена да изгори!
• На най чистото и искрено нещо в живота ми!Благодаря ти , че ме накара да се почувствам жива...
pepa_james admin
Брой мнения : 280 Age : 36 Registration date : 16.02.2008
Заглавие: Re: Lee Ryan :) Вто Мар 25, 2008 3:06 am
това е суперско направо браво много е яко
little_l 1
Заглавие: Re: Lee Ryan :) Вто Мар 25, 2008 10:20 am
много е яко
just daydreamer 1
Брой мнения : 37 Age : 33 Registration date : 02.03.2008
Заглавие: Re: Lee Ryan :) Съб Мар 29, 2008 7:43 am
Благодаря
Admin admin
Брой мнения : 427 Age : 31 Location : London Job/hobbies : music Registration date : 16.02.2008
Заглавие: Re: Lee Ryan :) Съб Мар 29, 2008 7:49 am
Това се нарича любов.
rOnEtO_lOvE_bLuE 1
Брой мнения : 43 Age : 31 Registration date : 18.02.2008
Заглавие: Re: Lee Ryan :) Нед Мар 30, 2008 2:55 am
Браво,Цвети,страхотно е
blue_girl_fan admin
Брой мнения : 419 Age : 31 Location : Пловдив Job/hobbies : Blue Registration date : 26.02.2008
Заглавие: Re: Lee Ryan :) Съб Апр 05, 2008 7:40 am
just daydreamer написа:
“ И трудно ми е да долавям шепота отвад, но ето , че очи затварям за последен път... обещавам си единствено – не ще те аз забравя и след себе си за теб следа от вечна обич ще оставя” посвещение:Just DaYdReAmEr
Ще те чакам да доидеш един ден, дори да знам, че ще мине целият ми живот в това напразно очакване,ще продължа да вярвам! Светът без теб е непотребен! Затова не се срамувам да заявя , че още вярвам в мечтите си колкото и неусаществими да са те в деивствителност!
“Блян” Не ме оставяй никога сама, Не си отивай щом се съмне, Не ме обричай в този свят на самота, Не ми обръщай гръб щом дойде време да си тръгнеш... Не дръзвам да престана да мечтая, Да можеше,да знаеш как боли, Аз вярвам ,че до мен те има, Дори да си изваян само от лъжи... В очите ти съзрях звездите, Видях една изгубена мечта И спряха да текът сълзите, От спомена дълбок ,че съм сама... И времето погубено забравих, Обвих сърцето си в искри, Заживях с надеждата си да те срещна, За да усмислиш тъжните ми дни... Ти всичко си за мен в този свят на болка и страдание И ще се боря даже в битката си да умра, За да сбъдна своето единствено желание- Ръце към тебе да протегна,прегръщайки те да ти кажа аз: “Благодаря”!
“На Lee Ryan”
От сънища красиви понякога боли, Особенно когато знам ,че просто сън си ти И всеки път щом вярвам ,че не си измама Болката във мен става по-голма. Дали ще видя някой ден очите, В които живи са мечтите... И дали ще стисна твойта длан, За да открия в теб аз сбъднат блян? Какъв ли си?Сърцето мое лъже Но знам едно-спасение си ти за мен, Светлина си в тъмен ъгъл, Огън си в света студен. Поспри за миг ,загледай се в звездите И капки ситен дъжд за теб са ми сълзите, Почувствай колко наранена , Но пожярвах в теб и пак успях. А може би аз искам много Но сигурна съм-сйн ще си останеш ти, От повея на топъл вятър – спомен, Възкръснала надежда ,обречена да изгори!
• На най чистото и искрено нещо в живота ми!Благодаря ти , че ме накара да се почувствам жива...
Браво!Няма какво пове4е да кажа Страхотно се е полу4ило
little_l 1
Заглавие: Re: Lee Ryan :) Вто Апр 08, 2008 6:03 am
Брой мнения : 280 Age : 36 Registration date : 16.02.2008
Заглавие: Re: Lee Ryan :) Вто Апр 08, 2008 9:32 am
много якооооооо
Гост Гост
Заглавие: Re: Lee Ryan :) Нед Яну 18, 2009 3:21 pm
песничката се казва Dont go to school .. ОРИГИНАЛНА песен Blue - Dont Treat me Like A Fool =]
Its be hard 2 wake tp Wake up in da morning ive been so asleep,couldnt open ma eyes Try ma best 2 wake up early,do ma best 2 go to school And now all ma ,thoughts baby, they`re 2 da coffee.. So Marti plz dont be in your classes its been hard enough for me, gettin out of da coffee So Martii plzzz, dont go to school,ive be damn if you go there damn if i let ya.. So plzzzz , Dont go to school... go to school
поздрав за мойта буба
Admin admin
Брой мнения : 427 Age : 31 Location : London Job/hobbies : music Registration date : 16.02.2008
Заглавие: Re: Lee Ryan :) Нед Яну 18, 2009 3:25 pm
Гост Гост
Заглавие: Re: Lee Ryan :) Нед Яну 18, 2009 3:26 pm
mmmmmmmm babyyyy, ill wake ya up ... kiss here, kiss there... then... [angel] мс за поздрава бебчо... love ya too
BLUE_BG Moderator
Брой мнения : 196 Age : 35 Location : Sofia, Radomir/ Bulgaria Job/hobbies : Студентка/музика и филми Registration date : 02.02.2009
Заглавие: Re: Lee Ryan :) Пет Фев 06, 2009 3:07 pm
just daydreamer написа:
“На Lee Ryan”
Много красиво. Браво
blue_qgotka 1
Брой мнения : 10 Age : 27 Location : Sofia Job/hobbies : music Humor : 0o0k....baby Registration date : 24.07.2009
Заглавие: Re: Lee Ryan :) Вто Авг 04, 2009 9:52 am
Hi, Опитах се да напиша една история и ето ви част от нея, ако решите ще дам и 2 част и т.н . Надявам се да ви хар. Ако има грешки сори, все пак още уча БГ може да съобщите на г-жата ми по Бг (ще ми се скара ). В моя защита ще кажа, че това 1част винаги е леко скучна, 2 обещавам да цепи мрака. Причтно четене:
Имало едно време..апф твърде старомодно! Добре ще започна така. Добър ден или добър ден, или зависи коя част от деня е. Ето пак се заплестнах. Сега наистина започвам. Оо, забравих да ви обясня. Да започнем с една леко чудновата реплика:
–Мамо, къде са ми учебниците по история?
–Не знам, скъпа! Потърси ли под дрехите ти, които са на неоправеното ти легло...
–Което е в разхвърлената ти стая. – довърши изречението, което майка й бе започнала. Сега обяснавам. Момичето, което отчаяно си търси учебника по история е главната героина в тази малка история. Казва се Ребека, но всички и викат Беки (е то се знае ;Д ). Беки е наистина доста срамежливо момиче, в училище. Слуша музика (като всички тийн ), Свири на китара и пее от малка. За съжеление Беки имаше страхотен талант, пееше невероятно. Защо за съжеление? Да бъдеш срамежлив има и добра и лоша страна. Тя никога никога не бе пяла пред публика. Единствените и фенове бяха, майка и, баба и, най- добрите и приятели - Ашли и Люк (за тях ще разберата малко по- късничко) и естествено новото гадже на майка и. Сега може би си мислите „ Мале тази писателка ни вкарва в тъч, майка и има гадже и то ново”. Всичко се разбира с времето. Тик- так. Ето и времето удари. Ребека и Майка и (Кейт) бяха изоставени от баща си още преди Беки да се е родила. Бабата на Беки винаги говорше лоши неща за неизвестния баща на Беки. Интерестното беше, че Кейт винаги беше на страната на НБ (неизвестния баща ). Казваше, че го е направил, защото обичал Ребека. Естесвено Реб (Беки) не удобряваше казаното от майка и, но не може да промени станалото. Бабата на Ребека е пенсионерка с много остър език. Ако беше с 60 години по- млада, то никой нямаше да се усамни, че е много обама (готина). То тя си беше много готина, де. Знаеше как да сървира в нета, четеше само тийн литература и разбираше от мода, е не чак толкова. О, нормално за мен да забравя. Бабата на Беки се казваше Лиса, ни всички я наричаха Екс- Баба :д . А сега да се върнем към учебника по история или пак съм забравила нещо. О, да забравих да кажа, че учебника се търсеше в 7 часа суртинта. В една малка тиха уличка в Дъблин, Ирландия. В къщата на Екс- Баба.
–Мамо, наистина не мога да си намеря учебника!
–О, мила ще кажея на господина, че не можеш да го намериш. Сега слизай, че закуската ще истине.
–Ок, слизам. – каза Беки и тичешком слезе по стълбите. – Тук съм. Какво има за закуска? Бабо!
–Утре обещавам, че ще сготвя Екс. – каза Кейт на смешка
–Не говоря за това! Бабо, защо си ми взела учебника по история и снимката на Лий- Раян.
–Оо, за учебника ли се беше развикала? Ето ти го. А този младеш е много симпатичен бих излязла с него, ако не беше такъв .... - Бабата не можа да си довърщи мисълта, защото на вратата се почука. Беки отиде да отвори и от там се показаха Ашли и Люк.
–Хву ( в превод здрасти на ашлилюковбекешки език ) – казаха в един глас Ашли и Люк. Ще ви ги опиша: Ашли бе едно обикновено тийн. Тя бе пълната противоположност на Беки. Не беше срамежлива, имаше доста голямо самочуствие и беше секси. На години колкото Беки (16). Люк (17) беше единственото момче, което говореше с Беки. Не, че другите момчета не общуваха с нея, но те доста я игнорираха. Люк беше наистина много добро и много хубаво момче. Носиха се слухиве, че харесва Реб, но той все казваше, че са само най- добри приятели. Много момичета харесваха Люк, но той въобще не им обръщаше внимание. Не, че е обратен, просто търсеше подходящата. Запозахте ли се с Бфф на Беки. Представети си ги ! Да продължа:
- Хву! Мамо дойдоха да ме вземат! Довиждане! ..........................................................................................................................................