pepa_james admin
Брой мнения : 280 Age : 36 Registration date : 16.02.2008
| Заглавие: Lee Ryan Biografia Нед Фев 17, 2008 2:15 am | |
| Име:Лий Раян Прякор:Байби Лий Цвят на косата:Светлокафява/руса Цвят на очите:Син Дата на раждане:17.06.1983г. Зодиа:Близнаци Любим изпълнител:Стиви Уондър Любима храна:Суши Любимо питие:Red Bull Любим Футболен отбор:Charlton Athletic Любим цвят:Син
Лий е роден на 17.06.1983г.и е зодиа Близнаци с асцедент Рак.Комбинациата прави Лий особено чувствителен и любиащ и съвременно му гарантира остар ум и способност да постигне всичко,благодарение на своя чар.Най-големиа страх на звездата е, че ще изостане.Той непрекъснато трябва да се бори със своите бурни и често противоречиви емоции.На пръв поглед изглежда,че 2005г. няма да е от най-щастливите за Лий.Именно неговото заболяване на гласните струни бе посочено,като причина за отложеното турне на BLUE.Лий обаче винаги се е справял лесно с проблемите.До сега той използва за целта своя пословишен чар.Още като дете синеокия красавец лесно получавал това,което поиска и се измъквал леко от скандалите-родителите и учители те му просто били заслепени от миловидното му излъчване и пропускали да го накажат.Да успеш да накараш другите да правят това което искаш е полезно качество особено в неговата кариера,в която Лий е решил да се впусне-тази на режисьор.Колкото до любовта,според звездния си хороскоп Лий определено няма проблеми да споделия открито и честно своите чувства.Когато е наранен обаче,предпочита да се справия с любовната си мъка сам. | |
|
Admin admin
Брой мнения : 427 Age : 31 Location : London Job/hobbies : music Registration date : 16.02.2008
| Заглавие: Lee Ryan Biografia Пон Фев 18, 2008 11:17 am | |
| Хобита Любимото му занимание е да играе джаги. Футболът изобщо е в кръвта на всеки англичанин, аз съм фен на Charlton Athletic, винаги когато мога, ходя на мачовете им. Тату Аз съм поклоник на небето, звездите, астрологията. Затова на гърба си имам слънце с китайски символи, луна, земята и 14 звезди. Аз съм зодия близнаци, но че асцедентът ми е рак и това ме прави чувствителен и чаровен. Кино Умирам да ходя на кино, а любимият ми филм е Боен Клуб.
Купони Обожавам забавленията и ръшкането из барове. Обичам да черпя цялото заведение, но веднъж се изложих, защото поръчах на една двойка, която туко-що се беше оженила, шанпанско за 600 евро и кредитната ми карта отказа да плати. Това, че съм известен понякога ми пречи. Веднъж като излизах от тоалетната, пред мивката ме чакаха 20 фенове за автографи- едва успях да си измия ръцете.
Идоли Махатма Ганди и Майка Тереза са най-големите примери за мен, защото са посветили живота си на благородна кауза. И аз се опитвам да помагам. Направих песента Stand Up As People за децата в Ирак, цялата печалба ще е за тях. Освен това вярвам, че има изванземни и няма да се учудя, ако човечеството се окаже техен експеримент. Мой кумир в музиката е Стиви Уондър. Обожавам безсмъртната богиня Мерлин Монро. Провокации Адски си падам да провокирам хората и като тинейджър излизах на улицата с яйце, счупено върхо главата, което се стичаше по лицето ми.
Последната промяна е направена от Admin на Пет Яну 23, 2009 9:40 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
rOnEtO_lOvE_bLuE 1
Брой мнения : 43 Age : 31 Registration date : 18.02.2008
| |
Admin admin
Брой мнения : 427 Age : 31 Location : London Job/hobbies : music Registration date : 16.02.2008
| Заглавие: Re: Lee Ryan Biografia Чет Фев 21, 2008 5:27 am | |
| LEE RYAN // AWARDS Year 2005: • Smash Hits Poll Winners Party 2005: Best Solo Artist Year 2006: • TRL Awards 2006: Best Man Of The Year • TRL Awards 2006: Best Number One LEE RYAN // CHARTS "Army Of Lovers": •
| | #1 - Italy
| •
| | #3 - England
| •
| | #17 - Ireland
| •
| | #29 - Germany
| "Turn Your Car Around": •
| | #2 - Italy
| •
| | #12 - England
| •
| | #52 - Germany
| "When I Think Of You": •
| | #15 - England
| •
| | #29 - Italy
| "When I Think Of You": "Lee Ryan": •
| | #3 - Italy
| •
| | #6 - England
| •
| | #79 - Germany
|
LEE RYAN // CONTACT LEE | |
|
rOnEtO_lOvE_bLuE 1
Брой мнения : 43 Age : 31 Registration date : 18.02.2008
| Заглавие: Re: Lee Ryan Biografia Чет Фев 21, 2008 8:49 am | |
| Добре | |
|
little_l 1
Брой мнения : 381 Age : 34 Registration date : 18.02.2008
| Заглавие: Re: Lee Ryan Biografia Пет Фев 22, 2008 5:51 am | |
| боен клуб е наистина готин филм и разбирам защо му е любим :) | |
|
Admin admin
| Заглавие: Re: Lee Ryan Biografia Пет Фев 22, 2008 6:06 am | |
| Да така е . Гледъла ли си го. И между другото подписа ти много ме кефи. Ти ли си го правила.
Последната промяна е направена от Admin на Пет Яну 23, 2009 9:47 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
little_l 1
Брой мнения : 381 Age : 34 Registration date : 18.02.2008
| Заглавие: Re: Lee Ryan Biografia Пет Фев 22, 2008 6:13 am | |
| гледах го онзи ден и мн ме изкефи,а подписа си го намерих в един сайт на лийчо | |
|
shaft 1
Брой мнения : 19 Age : 32 Registration date : 18.02.2008
| Заглавие: Re: Lee Ryan Biografia Пет Фев 22, 2008 9:09 am | |
| щом казвате че е як филма непременно ще го гледам | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Lee Ryan Biografia | |
| |
|