blue 1
Брой мнения : 14 Age : 31 Registration date : 02.03.2008
| Заглавие: Всичко за Blue Пон Мар 24, 2008 2:38 am | |
| мисля че след като това е сайт за BLUE "BLUE FOREVER!" трябва да има и тема само за BLUE - всичко-снимки, новини, видео, интервюта - всичко за което се сетите свързано с BLUE | |
|
just daydreamer 1
Брой мнения : 37 Age : 33 Registration date : 02.03.2008
| Заглавие: Agels - Blue Сря Май 28, 2008 5:00 pm | |
| Незнам дали това което Ще напиШа сега е умесно и дали е на мЯсто но просто някак си изпитвам странната нужжжжжжда да поговоря за това вярвайки че именно тук никой няма да ме посочи с прйст и да ме нарече луда!За мен BLUE са повече от група те ми помагаха да израстна докато се променяха и израстваха самите те пред очите на всички нас!Сега гледам назад и знам че те са заедно поне в сърцата на всички онези които ги обичат истински не само относно красивите им лица а и относно самите тях.Истината за мен е скрита дълбоко в техните очи и там някъде сега тя сияе и чака да бъде открита !Аз вярвам в тях за вас незнам,но чесно казано ако имам право на едно желание преди да затворя очите си завинаги-то ще бъде да ги видя поне за миг отново заедно!... | |
|
little_l 1
Брой мнения : 381 Age : 34 Registration date : 18.02.2008
| Заглавие: Re: Всичко за Blue Пет Май 30, 2008 2:08 am | |
| - just daydreamer написа:
- Незнам дали това което Ще напиШа сега е умесно и дали е на мЯсто но просто някак си изпитвам странната нужжжжжжда да поговоря за това вярвайки че именно тук никой няма да ме посочи с прйст и да ме нарече луда!За мен BLUE са повече от група те ми помагаха да израстна докато се променяха и израстваха самите те пред очите на всички нас!Сега гледам назад и знам че те са заедно поне в сърцата на всички онези които ги обичат истински не само относно красивите им лица а и относно самите тях.Истината за мен е скрита дълбоко в техните очи и там някъде сега тя сияе и чака да бъде открита !Аз вярвам в тях за вас незнам,но чесно казано ако имам право на едно желание преди да затворя очите си завинаги-то ще бъде да ги видя поне за миг отново заедно!...
отново мн хубави думи мн ме кефи и аз съм така като теб | |
|
blue 1
Брой мнения : 14 Age : 31 Registration date : 02.03.2008
| Заглавие: Re: Всичко за Blue Съб Юни 14, 2008 9:17 am | |
| страхотни думи наистина от все сърце се надявам те пак да се съберат и да издават все такива хубави песни | |
|
BLUE_BG Moderator
Брой мнения : 196 Age : 35 Location : Sofia, Radomir/ Bulgaria Job/hobbies : Студентка/музика и филми Registration date : 02.02.2009
| Заглавие: Re: Всичко за Blue Пон Фев 02, 2009 7:18 am | |
| Спомням си когато разбрах, че ще се разделят. Беше април 2004. МТВ. По време на Breathe easy отдолу излезе надпис, че групата вероятно ще се раздели и че Лий готви самостоятелен аблум. Целия ден го прекарах в някакъв транс. Много гадно ми беше. А бяха толкова готини заедно. Дори ако съберем успехите на всички като соло пак няма да се стигне до размера на успеха, които имаха заедно. Дано наистина да се съберет пак. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Всичко за Blue | |
| |
|