BLUE_BG Moderator
Брой мнения : 196 Age : 35 Location : Sofia, Radomir/ Bulgaria Job/hobbies : Студентка/музика и филми Registration date : 02.02.2009
| Заглавие: Хари Потър и... Нед Юли 26, 2009 4:46 am | |
| Това име мисля, че не се нуждае от реклама и от обяснения.
Аз лично страшно съм запалена по цялата тази магическа история. Нямам търпение да стане четвъртък, за да гледам новия филм. Дано да са се придържали добре към книгата, защото много искам да видя някои неща как са направени. Иначе от всичките филми като че ли най ми хареса четвъртия с Тримагическия турнир. А от книгите... определено седмата е най-добрата. Цялото това криене на финала, цялата тази потайност дали Хари ще умре или Волдемор ще умре или пък никой от тях двамата няма да умре....... Е, в крайна сметка самият край бе по-очаквания. Чудя се каква ли щеше да бъде реакцията, ако беше станало обратното. Ако Волдемор бе победил и черната магия бе взела превес. Може би щеше задължително да има продължение по някакъв начин. Но не стана така и сега все си мисля, че ако има дори още една книга (защото доста се говореше по този повод) то това ще бъде просто едно разводняване на историята. А най-дразнещия момент във всички книги бе когато Хари си мислеше, че всички му завиждат или го мразят и не могат да разберат колко тежка е неговата задача. И всеки му беше крив абсолютно без причина. А той вече бе свикнал да бъде център на вниманието на едва ли не целия свят. Сякаш е слънцето и всичко се върти около него. Когато четох това, честно казано наистина исках да си изпати, въпреки че е главният герой и всички го обичаме. | |
|
blue_girl_fan admin
Брой мнения : 419 Age : 31 Location : Пловдив Job/hobbies : Blue Registration date : 26.02.2008
| Заглавие: Re: Хари Потър и... Нед Мар 21, 2010 11:26 am | |
| Обожавам тази поредица! Бях много запалена преди, купувах си книгите почти веднага след като са излезнали и ги изчитах за отрицателно време Мисля, че "Нечистокръвният принц" беше най-силната част. Това, което ме разтърси бе убийството на Дъмбълдор, след което Хари остана без кой знае каква силна подкрепа срещу Волдемор. Не го очаквах, особено по такъв начин. | |
|
Admin admin
Брой мнения : 427 Age : 31 Location : London Job/hobbies : music Registration date : 16.02.2008
| Заглавие: Re: Хари Потър и... Нед Мар 21, 2010 3:46 pm | |
| Аз не съм чела нито една от книгите, но съм гледала филмите. Филмите са хубави, но не харесвам чак толкова много Хари Потър. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Хари Потър и... | |
| |
|