Добре дошли в българския BLUE форум! |
|
| -Лексикон- | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Admin admin
Брой мнения : 427 Age : 31 Location : London Job/hobbies : music Registration date : 16.02.2008
| Заглавие: -Лексикон- Сря Юни 10, 2009 1:32 pm | |
| 1. Име 2. Прякор 3. Рождена дата, година, зодия; 4. Град 5. Училище 6. Брат/Сестра 7. Спортуваш ли? 8. Как прекарваш свободното си време? 9. Пушиш ли? 10. Мото 11. Обичаш 12. Мразиш 13. Страхуваш се от... 14. Човек със който искаш да се запознаеш. 15. Книга/ Автор 16. Цвят 17. Животно 18. Учебен предмет
1. Даяна 2. Повечето ми викат Диди, но някои ми казват също Дани. 3.26.12.1992/Козирог 4. В момента живея във покраянините на Лондон, но иначе от България съм от Силистра. 5. Erith School 6. Нямам 7. Не си падам мн по спорта, но иначе харесвам да играя волейбол. 8. Излизам със приятели, слушам музика.... 9. Не 10. Никога не казвай никога 11. ОБИЧАМ БЛУ!!!!!!!! 12. Мразя хора които се правят на такива каквито не са. 13. Страхувам се от змии, буболечки... 14. С момчетата от БЛУ 15. ''Нещо прекрасно''- Джудит Макнот 16. Син 17. Куче 18. Science
| |
| | | BLUE_BG Moderator
Брой мнения : 196 Age : 35 Location : Sofia, Radomir/ Bulgaria Job/hobbies : Студентка/музика и филми Registration date : 02.02.2009
| Заглавие: Re: -Лексикон- Чет Юни 11, 2009 1:43 pm | |
| 1. Име - Ивелина 2. Прякор - Iv4etooo 3. Рождена дата, година, зодия; - 08.05.1989, телец 4. Град - Радомир/ София 5. Училище - Технически университет - София 6. Брат/Сестра - Не 7. Спортуваш ли? - Ядене и спане.... и учене от време на време/ иначе любимия ми спорт е тенис, даже нямам търпение да стане септември и да трябва да имаме спорт в университета (мале как ми се играе волейбол, а за тенис да не говорим - и на маса ми се играе, ама на корт.. направо умирам ей сега да имам при мен ракета, корт и някой за партньор) 8. Как прекарваш свободното си време? - ядене, спане, музика и интернет (последните две по много) 9. Пушиш ли? - Не 10. Мото - Прави каквото искаш, пък да става каквото ще!! 11. Обичаш - Блу, музика, танци, съкваритантките ми, мама, тате, бабите, 55 група от поток 10.... 12. Мразиш - А аз не мразя, само се правя или пък всечко е на моменти (зависи от ситуацията) 13. Страхуваш се от... - падане от високо 14. Човек със който искаш да се запознаеш. - оо много са... Лий, Дънк, Ант, Сай, Миро, Григор Димитров, Галка... 15. Книга/ Автор - Брулени хълмове то Емили Бронте + всичките за Хари Потър 16. Цвят - всякаъкв 17. Животно - прасенце...морско, големи душички са 18. Учебен предмет - в момента никой (че то кой да ти е по-любим: материалознанието, машинознанието, висшата математика, физиката, програмирането или основите на инженерното проектиране), иначе в гимназията много обичах литературата и историята(ама не толкова, колкото литературата) и информатиката (това пък най- много, аз заради него се записах в университета на Тъпите и Упоритете - ТУ)
| |
| | | stasincety 1
Брой мнения : 52 Age : 31 Registration date : 25.05.2009
| | | | m3chyyyyyyyy 1
Брой мнения : 18 Age : 29 Location : с0ф!я Registration date : 13.06.2009
| Заглавие: Re: -Лексикон- Пет Авг 28, 2009 9:01 am | |
| 1. Име --- Таня 2. Прякор --- 3. Рождена дата, година, зодия;--- 20.10.1995\ Везни 4. Град --- София 5. Училище --- НПГПТО "М. В. Ломоносов" 6. Брат/Сестра --- Брат\Димитър 7. Спортуваш ли? --- ами излизам с приятели 8. Как прекарваш свободното си време? --- с приятели 9. Пушиш ли? Не 10. Мото --- Живей за да дразниш другите 11. Обичаш --- Лий Раян 12. Мразиш --- не мразя 13. Страхуваш се от... --- високо,затворено,хлебарки, 14. Човек със който искаш да се запознаеш. --- 15. Книга/ Автор 16. Цвят --- Син 17. Животно --- имам си заек { Сплескомуц} 18. Учебен предмет --- География, Химия, Физика,Биология... | |
| | | blue_girl_fan admin
Брой мнения : 419 Age : 31 Location : Пловдив Job/hobbies : Blue Registration date : 26.02.2008
| Заглавие: Re: -Лексикон- Чет Фев 18, 2010 2:07 am | |
| 1. Име - Ирина 2. Прякор - Раши 3. Рождена дата, година, зодия; - 11.01.1993г.,козирог 4. Град - Пловдив 5. Училище - ЕГ"Пловдив" 6. Брат/Сестра - сестра 7. Спортуваш ли? - 2-3 пъти в седмицата 8. Как прекарваш свободното си време? - ровя се в интернет, слушам музика 9. Пушиш ли? - не 10. Мото - "Живей за днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде." 11. Обичаш - Blue, музика, шоколад... 12. Мразиш - предателството 13. Страхуваш се от... - хлебарки 14. Човек със който искаш да се запознаеш. - всички от Blue, както и с някои БГ известни личности 15. Книга/ Автор - 101 Things To Do Before You Die/Richard Horn 16. Цвят - светлосин и светлозелен 17. Животно - котка 18. Учебен предмет - география, история, английски
| |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: -Лексикон- | |
| |
| | | | -Лексикон- | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|