| Айде на приказките.... | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
BLUE_BG Moderator
Брой мнения : 196 Age : 35 Location : Sofia, Radomir/ Bulgaria Job/hobbies : Студентка/музика и филми Registration date : 02.02.2009
| Заглавие: Айде на приказките.... Пон Фев 09, 2009 3:14 pm | |
| Тази тема има за цел да представлява нещо като форумен чат. Нека всеки да пише каквото му е на душата.
Да започна аз.... Малеее... днеска ми е толкова умряло след трите часа математика. Преди да изляза на лекции бях супер много навита да ходим на караоке. Даже се сетих да пусна тая идея при един колега, който много му е ходи още от началото на годината (учебната), а той пък милия болен. Това е то - Техническия университет не е шега работа. А на всичкото отгоре не ми се спи, въпреки че знам, че утре сутринта ще проклинам отново телефона заради алармата.
Това за мен до момента. А вие как сте? | |
|
| |
Admin admin
Брой мнения : 427 Age : 31 Location : London Job/hobbies : music Registration date : 16.02.2008
| Заглавие: Re: Айде на приказките.... Пон Фев 09, 2009 3:26 pm | |
| Тази сутрин въобще не ми се ставаше и станах едва едва. В даскало беше супер скучно нз как издържах 5 часа по английски щях да заспя и 1 час break добре че скоро ще завършвам и ще отида в колеж. Писна ми и от тъпите им униформи всеки ден едно също. Като се прибера направо съм скапана. | |
|
| |
BLUE_BG Moderator
Брой мнения : 196 Age : 35 Location : Sofia, Radomir/ Bulgaria Job/hobbies : Студентка/музика и филми Registration date : 02.02.2009
| Заглавие: Re: Айде на приказките.... Сря Фев 11, 2009 2:40 pm | |
| Ей... от много време не съм спала толкова сладко, колкото спах предната нощ. Направо сутринта имах огромното желание да не ставам и да си спя цял ден. Толкова ми беше готино. А всъщност спах на място, където никога до сега не бях спала. Ама после как хубаво ми се стовари бързането на упражнение и то не заради това, че съм се успала или нещо такова, ами просто заради градския транспорт и табелиге по спирките. Тъй като нямах точната идея дали тролейната спирка на Плиска съвпада с автобусната взех, че слезнах, където ми се стори за добре. Там обаче се оказа, че няма подходящо място, където да вървя пеша (а не че беше далече) и се върнах на спирката, точно когато идваше следващия тролей. Набързо прочетох на табелата, че Плиска се е на втората спирка оттам. И слизам си аз на втората, ама всъщност е трябвало на третата. И така докато извървявам стотината метра до нея покрай мен минаха цели две 280-тки. Добре, че като стигнах на спирката веднага дойде една маршрутка в мойта посока, че после с леко бързане стигнах навреме. Ама направо откачих днеска У тоя тролей. | |
|
| |
BLUE_BG Moderator
| Заглавие: Re: Айде на приказките.... Съб Май 30, 2009 2:19 pm | |
| Алоууу!! Народеее!! Какво си правите?? Аз тия дни (вчера и днеска де) нещо се опитвам да уча за изпита по машинознание, ама не ми се получава толкова добре, колко искам. За съжаление... И за сметка на това взех една голяма доза от Грозната Бети | |
|
| |
Admin admin
Брой мнения : 427 Age : 31 Location : London Job/hobbies : music Registration date : 16.02.2008
| Заглавие: Re: Айде на приказките.... Нед Май 31, 2009 9:38 am | |
| Кво да правя готвя се за изпитите тая седмица. Имам 4 изпита и дано мине бързо тая седмица. Иначе кво др да правя скучая във вкъщи и мързелувам пред телевизора. | |
|
| |
BLUE_BG Moderator
| Заглавие: Re: Айде на приказките.... Сря Юни 03, 2009 2:00 pm | |
| УФ мина по машино изпита. Дано Бог (Гълъбов) да се смили над бедните и невинни ни души и да пише по некоя друго 3ка. | |
|
| |
Admin admin
| Заглавие: Re: Айде на приказките.... Сря Юни 03, 2009 3:25 pm | |
| Стискай те ми палци аз утре имам дано го изкарам. | |
|
| |
BLUE_BG Moderator
| Заглавие: Re: Айде на приказките.... Пон Юни 08, 2009 8:57 am | |
| Имам 3 по машино | |
|
| |
BLUE_BG Moderator
| Заглавие: Re: Айде на приказките.... Сря Авг 26, 2009 5:49 am | |
| Алоооууу!! Дека се изгубихте бре хора?!?!?!?!?!?!??! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Айде на приказките.... | |
| |
|
| |
| Айде на приказките.... | |
|